Több Izlandi zuzmó

Az izlandi zuzmó hatékony gyógynövény száraz köhögés kezelésére

A zord szélfútta, trollok és tündék által taposott talajban vetette meg gyenge gyökereit az izlandi zuzmó. A barátságtalan körülmények és az állandóan változó időjárás ellenére is képes e kis növény 4-12 cm magasra megnőni a vulkanikus eredetű szigeten. Kitartóan dacolva az elemekkel kialakult gyógyító ereje, mely a szervezet természetes ellenálló képességét fokozza.

A kis izlandi zuzmó, olyan gyógyító anyagokat tartalmaz, amelyek az irritált nyálkahártyára nyugtató és regeneráló hatást fejtenek ki. A növény, amelyet a zord, északi-sarkköri éghajlati viszonyok edzettek és ezáltal nagyon megerősödött, nem más, mint az izlandi zuzmó, mely a Klosterfrau Izlandi zuzmó termékcsalád alapanyagát képzi, és annak gyógyító erejét adja.

Klosterfrau Izlandi Zuzmó – egy erős márka köhögés ellen

A száraz köhögés, mely gyakran a megfázás hírnökeként jelentkezik igen kellemetlen, sokszor fájdalmas. Az állandó száraz köhögés nem csak bosszantó, idővel a hörgők nyálkahártyájának gyulladása követi. Ha száraz köhögésről van szó a leghatékonyabb módszer a Klosterfrau Izlandi zuzmó terméktrió: A köhögés elleni szirup, a köhögés elleni pasztillák és a köhögés elleni spray. Mindegyik termékben megtalálható az izlandi zuzmó, mely védőréteget képezve a nyálkahártyán gyógyitja és védi azt, mindemellett gyulladáscsökkentő hatással is bír.

Izlandi zuzmó – bizonyítottan a száraz köhögés ellenszere évszázadok óta

A Klosterfrau Izlandi zuzmó termékek – természetes köhögéscsillapítók. Tiszta növényi hatóanyag kombinációjának köszönhetően megbízhatóan és tartósan csökkenti a köhögési ingert és a száraz köhögés okozta nyálkahártya irritációt. A termék alkohol és cukormentes lévén már 1 éves kortól adható.