Izlandi zuzmó

Izlandi zuzmó -

hatékony gyógynövény köhögés ellen

Durva szél fújta, tündék és trollok által védett, kopár földben gyökerezik egy kicsi, alig feltűnő növényke: az izlandi zuzmó. Ahogy a neve is sugallja, Izlandon található. 
 
A barátságtalan, folyamatosan változó időjárás ellenére a mindössze 4-12 cm magas zuzmó jól érzi magát a vulkanikus szigeten. Kitartással dacol a környezeti hatásokkal, és természetes ellenállóképességének köszönhetően értékes alapanyagául szolgál a köhögés elleni növényi készítményeknek. A gyógyhatással bíró kicsi zuzmó nyálkaanyagokat tartalmaz, amelyek csillapítják az irritációt, és jótékonyan hatnak az irritált nyálkahártyára. 

Azoknak a növényeknek, amelyek ellen tudnak állni az Északi-sarkkör zord éghajlati viszonyainak, erőseknek kell lenniük, ahogy az izlandi zuzmónak is, amely a Klosterfrau izlandi zuzmó termékcsaládjának természetes gyógyhatását biztosítja, és enyhíti az ingerlő, száraz köhögést.

Izlandi zuzmó termékek

Izlandi zuzmó - 

évszázadok óta népszerű és hatékony ellenszere a száraz köhögésnek

A Klosterfrau Izlandi zuzmó természetes köhögéscsillapító. Az egyedülálló, tisztán növényi hatóanyagkombináció megbízhatóan enyhíti a köhögési ingert. A köhögési rohamok száma csökken. Az összes Klosterfrau Izlandi zuzmó készítmény cukor- és alkoholmentes.

Klosterfrau termékek izlandi zuzmóval -<br>népszerű és hatékony gyógymód a köhögés ellen
Klosterfrau termékek izlandi zuzmóval -
népszerű és hatékony gyógymód a köhögés ellen

A megfázásos köhögés nagyon kellemetlen és gyakran fájdalmas. Ebben az esetben a Klosterfrau rendkívül hatékony termékeket kínál Önnek száraz köhögés ellen: az Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup, az Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirup, a köhögés elleni Mobil szirup, a köhögés elleni tabletta homoktövis aromával, valamint gyermekeknek cseresznye ízben megbízhatóan segítenek ingerlő, száraz köhögés esetén. Az izlandi zuzmó balzsamként vonja be a száj és a torok irritált nyálkahártyáit, és megnyugtatja azokat. A Klosterfrau összes köhögés elleni készítménye növényi alapú, alkohol- és cukormentes.