Izlandi zuzmóKöhögés elleni gyerekszirup

Az izlandi zuzmót növényi hatóanyagként használják száraz, irritáló köhögésre a benne található nyálkaanyagok nyugtató hatása miatt.
Kiszerelés: 100 ml
 • alcohol free
  alcohol free
 • sugar free
  sugar free
 • plant based
  plant based
 • gluten free
  gluten free
 • lactose free
  lactose free

Izlandi zuzmó

Az izlandi zuzmót növényi hatóanyagként használják száraz, irritáló köhögésre a benne található nyálkaanyagok nyugtató hatása miatt. 

A mályva levelei és virágai is nyálkaanyagot tartalmaznak, amely tovább erősíti az izlandi zuzmó nyálkaanyagai által képzett védőréteget az irritált nyálkahártyán. Ez a hatékony növényi alapú duó csillapítja a száraz köhögést. 

A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirup gyermekeknél 1 éves kortól alkalmazható. Finom cseresznye íze meg fogja győzni gyermekeit is! 

 • kellemes cseresznye ízű 
 • száraz köhögés és torokfájás esetén 
 • növény alapú, alkoholmentes, cukormentes 
 • gyermekeknél már 1 éves kortól alkalmazható

Hatóanyagok

izlandi zuzmó + mályva 

Alkalmazás

A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirupot a használati útmutatóban szereplő előírásoknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben kérdései vannak, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez. 

Gyermekeknek és serdülőknek 7-16 éves korig 
10 ml Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirup naponta kétszer 

Gyermekeknek 1-6 éves korig 
5 ml Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirup naponta 1-2 alkalommal szükség szerint 

Rendszeres alkalmazás 
A kezelés sikere érdekében a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirup rendszeres és előírásszerű alkalmazása nagyon fontos. A tartós hatás eléréséhez a tünetek megszűnését követően még 2-3 napig ajánlott folytatni a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirup alkalmazását. 

Az alkalmazás időtartama 
A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirup hosszabb ideig is alkalmazható. Feltétlenül keresse fel kezelőorvosát, ha a tünetek egy héten belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak. 
 
MÁLYVA - gyönyörű virág, erős hatás
MÁLYVA - gyönyörű virág, erős hatás

Az erdei mályva (Malva sylvestris) nem egy feltűnő növény, könnyű gondozni, mert elég igénytelen, ugyanakkor elképesztő gyógyhatásokkal rendelkezik.  

MIT TEGYÜNK, HA GYERMEKÜNK KÖHÖG?
MIT TEGYÜNK, HA GYERMEKÜNK KÖHÖG?

A száraz köhögés kínzás mind gyermekei, mind Ön, mint szülő számára. A folyamatos, szűnni nem akaró köhögési inger különösen éjszaka okoz problémát.