Izlandi zuzmóKöhögés elleni szirup

Az izlandi zuzmót a nyálkaanyagok nyugtató hatása miatt köhögéscsillapítóként használják száraz, irritáló köhögés esetén.
Kiszerelés: 100 ml, 200 ml
 • alcohol free
  alcohol free
 • sugar free
  sugar free
 • plant based
  plant based
 • gluten free
  gluten free
 • lactose free
  lactose free

Izlandi zuzmó

Az izlandi zuzmót a nyálkaanyagok nyugtató hatása miatt köhögéscsillapítóként használják száraz, irritáló köhögés esetén. 

A mályva is tartalmaz nyálkaanyagokat, amely védőréteget képez a száj és a torok nyálkahártyájának irritációja esetén, így csillapítja a köhögési ingert. Az izlandi zuzmó nyugtató tulajdonságait optimálisan támogatja a száraz köhögés hatékony csillapítása érdekében.

 • száraz köhögés és torokfájás esetén
 • növény alapú, alkoholmentes, cukormentes
 • gyermekeknél már 1 éves kortól alkalmazható

Hatóanyagok

izlandi zuzmó + mályva 

Alkalmazás

A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirupot a használati útmutatóban szereplő előírásoknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben kérdései vannak, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez. 

Felnőtteknek 
Naponta 3-4-szer 10 ml Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup 

Gyermekeknek és serdülőknek 7-16 éves korig 
10 ml Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup naponta kétszer 

Gyermekeknek 1-6 éves korig 
Naponta egyszer 10 ml vagy kétszer 5 ml Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup 

Rendszeres alkalmazás
A kezelés sikere érdekében a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup rendszeres és előírásszerű alkalmazása nagyon fontos. A tartós hatás eléréséhez a tünetek megszűnését követően még 2-3 napig ajánlott folytatni a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup alkalmazását. 

Az alkalmazás időtartama
A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup hosszabb ideig is alkalmazható. Feltétlenül keresse fel kezelőorvosát, ha a tünetek egy héten belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.
Izlandi zuzmó - hatékony gyógynövény köhögés ellen
Izlandi zuzmó - hatékony gyógynövény köhögés ellen


Az izlandiak a 17. században fedezték fel az izlandi zuzmó gyógyhatásait. A növényt ma is használják nyálkaanyagai miatt, amelyek a száj- és a toroknyálkahártya irritációjának kezelésére szolgálnak, továbbá értékes összetevője a Klosterfrau köhögés elleni termékeinknek.

Milyen a gyötrő száraz köhögés?
Milyen a gyötrő száraz köhögés?

Mielőtt köhögéscsillapítót alkalmazna, tisztáznia kell, hogy milyen típusú köhögése van, mert nem minden köhögés egyforma. Az egészségügyi szakemberek két különféle köhögéstípust különböztetnek meg: köpet nélküli száraz, irritáló köhögést, valamint köpetürüléssel járó hurutos vagy produktív köhögést.