Izlandi zuzmóKöhögés elleni tabletta gyermekeknek

Az izlandi zuzmóban található nyálkaanyagok védőréteget képeznek az irritált nyálkahártyákon, így védve a további irritációtól.
Kiszerelés: 24 pcs.
 • alcohol free
  alcohol free
 • sugar free
  sugar free
 • plant based
  plant based
 • gluten free
  gluten free
 • lactose free
  lactose free

Izlandi zuzmó

Az izlandi zuzmóban található nyálkaanyagok védőréteget képeznek az irritált nyálkahártyákon, így védve a további irritációtól. 

Ez megnyugtatja a nyálkahártyákat, és enyhíti a köhögési ingert. A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyermektabletta segít száraz köhögés, valamint rekedtség és torokfájás esetén. Kellemes cseresznye ízesítéssel. 

A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyermektabletta 4 éves kortól alkalmazható. Finom cseresznye íze meg fogja győzni gyermekeit is! 

 • kellemes cseresznye ízű 
 • száraz köhögés és torokfájás esetén 
 • növény alapú, alkoholmentes, cukormentes 
 • rekedtség és torokfájás esetén is segít

Hatóanyagok

izlandi zuzmó 

Alkalmazás

A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyermektablettát a használati útmutatóban szereplő előírásoknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben kérdései vannak, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez. 

Gyermekeknek és serdülőknek 4-12 éves korig 
Szopogassanak el naponta legfeljebb 3 tablettát 

Serdülőknek 12 éves kortól és felnőtteknek 
Szopogassanak el naponta legfeljebb 6 tablettát 

Rendszeres alkalmazás 
A kezelés sikere érdekében a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyermektabletta rendszeres és előírásszerű alkalmazása nagyon fontos. A tartós hatás eléréséhez a tünetek megszűnését követően még 2-3 napig ajánlott folytatni a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyermektabletta alkalmazását. 

Az alkalmazás időtartama 
A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyermektabletta hosszabb ideig is alkalmazható. Feltétlenül keresse fel kezelőorvosát, ha a tünetek egy héten belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak. 
 
Izlandi zuzmó - hatékony gyógynövény köhögés ellen
Izlandi zuzmó - hatékony gyógynövény köhögés ellen


Az izlandiak a 17. században fedezték fel az izlandi zuzmó gyógyhatásait. A növényt ma is használják nyálkaanyagai miatt, amelyek a száj- és a toroknyálkahártya irritációjának kezelésére szolgálnak, továbbá értékes összetevője a Klosterfrau köhögés elleni termékeinknek.

MIT TEGYÜNK, HA GYERMEKÜNK KÖHÖG?
MIT TEGYÜNK, HA GYERMEKÜNK KÖHÖG?

A száraz köhögés kínzás mind gyermekei, mind Ön, mint szülő számára. A folyamatos, szűnni nem akaró köhögési inger különösen éjszaka okoz problémát.