Izlandi zuzmóKöhögés elleni tabletták homoktövis aromával

Az izlandi zuzmóban található nyálkaanyagok védőréteget képeznek az irritált nyálkahártyákon, így védve a további irritációtól.
Kiszerelés: 24 pcs.
 • alcohol free
  alcohol free
 • sugar free
  sugar free
 • plant based
  plant based
 • gluten free
  gluten free
 • lactose free
  lactose free

Izlandi zuzmó

Az izlandi zuzmóban található nyálkaanyagok védőréteget képeznek az irritált nyálkahártyákon, így védve a további irritációtól. 

Megnyugtatja a nyálkahártyákat, és enyhíti a köhögési ingert. A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni tabletták segítenek száraz köhögés, valamint rekedtség esetén. Kellemes homoktövis ízesítéssel.

 • száraz köhögés  és torokfájás esetén
 • növény alapú, alkoholmentes, cukormentes
 • rekedtség esetén is segít
 • homoktövis ízű

Hatóanyagok

izlandi zuzmó  

Alkalmazás

A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni tablettákat a használati útmutatóban szereplő előírásoknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben kérdései vannak, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez. 

Felnőtteknek és 12 évesnél idősebb gyermekeknek 
Szopogassanak el naponta legfeljebb 6 tablettát 

Gyermekeknek  6-12 éves korig 
Szopogassanak el naponta legfeljebb 3 tablettát 

Rendszeres alkalmazás 
A kezelés sikere érdekében a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni tabletták rendszeres és előírásszerű alkalmazása nagyon fontos. A tartós hatás eléréséhez a tünetek megszűnését követően még 2-3 napig ajánlott folytatni a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni tabletták alkalmazását. 

Az alkalmazás időtartama 
A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni tabletta hosszabb ideig is alkalmazható. Feltétlenül keresse fel kezelőorvosát, ha a tünetek egy héten belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak. 
 
Izlandi zuzmó - hatékony gyógynövény köhögés ellen
Izlandi zuzmó - hatékony gyógynövény köhögés ellen


Az izlandiak a 17. században fedezték fel az izlandi zuzmó gyógyhatásait. A növényt ma is használják nyálkaanyagai miatt, amelyek a száj- és a toroknyálkahártya irritációjának kezelésére szolgálnak, továbbá értékes összetevője a Klosterfrau köhögés elleni termékeinknek.

Milyen a gyötrő száraz köhögés?
Milyen a gyötrő száraz köhögés?

Mielőtt köhögéscsillapítót alkalmazna, tisztáznia kell, hogy milyen típusú köhögése van, mert nem minden köhögés egyforma. Az egészségügyi szakemberek két különféle köhögéstípust különböztetnek meg: köpet nélküli száraz, irritáló köhögést, valamint köpetürüléssel járó hurutos vagy produktív köhögést.